Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar dolar, curs dolar, curs USD, curs valutar USD

Dolar, curs valutar dolar american, curs dolar, curs USD, dolar american. Dolarul american este unitatea monetară a Statelor Unite. Este abreviat în mod normal folosind simbolul $, USD, sau US$. Dolarul a fost adoptat de către Congresul Confederațiilor Statelor Unite pe data de 6 iulie 1785. Este divizat în 100 de cenți.
Simbolul dolarului s-a format datorită evoluției scrierilor abrevierilor pentru cuvântul "peso". Abrevierea se scria inițial "ps", însă aceste două litere s-au transformat în semnul care a rămas și azi "$".
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar dolar american, schimb valutar USD sau schimb valutar dolar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar dolar si la casa de schimb valutar. Curs dolar, curs dolar american, curs usd se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar dolar american maxim inregistrat pe 2020 a fost de 4.5316 in data de 23.03.2020
Curs valutar USD minim inregistrat pe 2020 a fost de 4.0757 in data de 05.08.2020
Curs valutar dolar american USD, joi 06.08.2020


vezi cursul valutar dolar american de la casele de schimb vezi cursul valutar dolar american de la BNR