Curs BNR, Curs Valutar BNR

Curs BNR, Curs valutar BNR oficial se stabileste zilnic de catre BNR, pe baza raportului dintre cererea de cumparare si oferta de valute de pe piața din România. In general, acest curs BNR se publica in jurul orei 13.00 pe site-ul oficial al BNR. Banca Naționala a României (BNR) este banca centrala a Romaniei, avand personalitate juridica și este o institutie publica independenta, in Bucuresti fiind sediul central. BNR este structurata in 19 sucursale, clasificate in trei tipuri, sucursala din strada Lipscani fiind de tip special. Cele 3 sucursale de gradul I sunt in Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Sucursalele de gradul II sunt: Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Buzau, Constanta, Craiova, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu Jiu si Targu Mures. Banca Naționala a României a fost infiintata in anul 1880 cu un capital initial de 30 milioane lei (din care 10 milioane capital de stat, iar restul de 20 milioane fiind capital privat).

Curs valutar BNR

miercuri 22.05.2024


Notă curs valutar BNR:

Cursul oficial se schimbă de principiu la mijlocul zilei în curs, o singură dată. Se poate întampla ca de multe ori cursul valutar BNR să se schimbe de mai multe ori pe zi, în funcție de piața valutară. Curs valutar BNR nu este garantat de valutare.ro pentru acuratețea lui.

Prezenta listă nu implică obligativitatea utilizării cursurilor valutelor și aurului în tranzacții efective de schimb valutar și înregistrări contabile.


Curs Valutar BNR - alte cursuri

vezi cursul valutar de la toate bancile vezi curs valutar de la casele de schimb vezi arhiva curs valutar BNR

Preluare curs valutar BNR, curs BNR

Acum poti avea pe site-ul sau pe blog-ul tau curs valutar BNR gratuit sau curs BNR, viziteaza pagina de preluare curs: preluare curs valutar BNR gratuit


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.