Curs valutar Centrul Vechi Exchange - Magheru 5 - Bucuresti

Cursuri negociabile!
Cumparam si vindem valute din Asia si Orientul Mijlociu!
Cumparam marci germane(DM),silingi austrieci(ATS)!
Cumparam lire scotiene,irlandeze si lire sterline de hartie scoase din circulatie!
Cumparam bancnote rupte,arse sau uzate!
Cumparam franci elvetieni scosi din circulatie!
Ne gasiti langa HOTEL LIDO si Trattoria il Calcio!
Nu percepem comision!
Cursuri valabile pentru sume mai mari sau echivalente cu 2000 euro! Pentru confirmarea cursului de schimb valutar,va rugam sa ne contactati telefonic! Multumim!
Centrul Vechi Exchange - Magheru 5
Anastasie Simu nr 6
Sector 1, Bucuresti
09:30 - 17:30
Închis
Închis
www.exchangecentrulvechi.ro

Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Atentie!

Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Centrul Vechi Exchange - Magheru 5 - Bucuresti

, joi 18.07.2024*
* Cursuri valabile pentru sume mai mari sau echivalente cu 2000 euro! Pentru confirmarea cursului de schimb valutar,va rugam sa ne contactati telefonic! Multumim!


vezi toate valutele de la Centrul Vechi Exchange - Magheru 5 vezi istoricul cursului valutar de la Centrul Vechi Exchange - Magheru 5

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.