Curs valutar Centrul Vechi Exchange - Calea Victoriei 1-5 - Bucuresti

Cumparam valute exotice, valute rupte sau uzate , chiar si numismatica! Cumparam lire scotiene, irlandeze, Jersey, Gibraltar, Isle of Man, inclusiv lire vechi iesite din circulatie la cel mai bun curs din tara!Avem dirhamii Emiratelor Arabe Unite permanent!
Cursuri valabile pentru sume mai mari de 1000 euro sau echivalent. Pentru confirmarea cursului de schimb valutar va rugam sa ne contactati telefonic!
Centrul Vechi Exchange - Calea Victoriei 1-5
Calea Victoriei 1-5
Sector 3, Bucuresti
9:00 - 20:00
10:00 - 19:00
Închis
www.schimb-valutar.com

Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Atentie!

Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Centrul Vechi Exchange - Calea Victoriei 1-5 - Bucuresti

, joi 09.02.2023*
* Cursuri valabile pentru sume mai mari de 1000 euro sau echivalent. Pentru confirmarea cursului de schimb valutar va rugam sa ne contactati telefonic!


vezi toate valutele de la Centrul Vechi Exchange - Calea Victoriei 1-5 vezi istoricul cursului valutar de la Centrul Vechi Exchange - Calea Victoriei 1-5

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Apasa CONT NOU pentru a crea un cont, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar sau ajutor casa de amanet.
Vrei sa ne contactezi?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar