Curs valutar Picus Piata MOGHIOROS - Bucuresti

Picus Exchange Moghioros - Bucuresti
Curs Real!!!!

Va punem la dispozitie serviciile noastre de EXCHANGE&AMANET la cel mai inalt nivel!!!Cursurile afisate sunt valabile pentru sume tranzactionate mai mari sau egale cu 1000 de unitati valuta straina (de exemplu 1000 de EUR, GBP, USD etc.) si sunt valabile doar pentru clientii care au gasit oferta de pe acest site. Va rugam sa specificati in locatie faptul ca ne-ati gasit pe valutare.ro.

Cursul este deja negociat fata de cel afisat in unitate si este valabil doar cu un apel in prealabil.

Cursul valutar poate suferi modificari de mai multe ori in timpul zilei.
Curs valabil pentru sume mai mari de 1000 euro.
Picus Piata MOGHIOROS
Strada Brasov nr 21, Piata Moghioros
Sector 6, Bucuresti
08:08 - 20:00
09:09 - 17:00
09:09 - 13:00

Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Atentie!

Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Picus Piata MOGHIOROS - Bucuresti

, miercuri 27.09.2023*
* Curs valabil pentru sume mai mari de 1000 euro.


vezi toate valutele de la Picus Piata MOGHIOROS vezi istoricul cursului valutar de la Picus Piata MOGHIOROS

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Apasa CONT NOU pentru a crea un cont, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar sau ajutor casa de amanet.Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar