Curs valutar BRD, BRD - Groupe Société Générale

BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca romaneasca, dupa activele bancare si detine a doua capitalizare la Bursa de Valori Bucuresti.
Calitatea servicilor noastre este garantata de cei peste 9500 de profesionisti care formeaza echipa BRD. Curs valutar BRD este afisat mai jos.
BRD
Bulevardul Ion Mihalache nr 1-7
Sector 1, Bucuresti
09:09 - 17:00
www.brd.ro
BRDEROBU
BRDE
14080565
J40/6764/2001

Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Atentie!

Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar BRD - Bucuresti

, marți 21.05.2024

vezi toate valutele de la BRD - Groupe Société Générale vezi toate sucursalele BRD - Groupe Société Générale vezi istoricul cursului valutar de la BRD - Groupe Société Générale

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.