Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Banca BRD - Groupe Societe Generale

BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca romaneasca, dupa activele bancare si detine a doua capitalizare la Bursa de Valori Bucuresti.
Calitatea servicilor noastre este garantata de cei peste 9500 de profesionisti care formeaza echipa BRD.


Mărește harta
Banca BRD - Groupe Societe Generale
Sediul Central
Adresa: Turn BRD - Bd. Ion Mihalache nr. 1-7
sector 1
011171
Bucuresti
Email: vocalis@brd.ro
Telefon: 021 302 61 63
Tel Verde: 0800 803 803
Informatii
SWIFT: BRDEROBU
BIC: BRDE
CUI 14080565
RC J40/6764/2001Seteaza-ti alerta pentru curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar BRD - Bucuresti

, luni 13.07.2020
vezi toate valutele de la BRD - Groupe Société Générale vezi toate sucursalele BRD - Groupe Société Générale vezi istoricul cursului valutar de la BRD - Groupe Société Générale