Curs valutar Exim, Exim Banca Românească

Exim Banca Românească, fosta bancă corporativă cunoscută sub numele de EximBank și Banca Export-Import a României, este o bancă universală cu sediul în București, România. A fost înființată în 1992 ca societate pe acțiuni, statul român fiind acționar majoritar.

În prezent, majoritatea acțiunilor, adică 95,3%, este administrată de Ministerul Finanțelor, ceilalți acționari sunt SIF Banato Crișana - 0,31%, SIF Moldova - 0,31%, SIF Transilvania - 0,31%, SIF Muntenia - 0,42% și SIF. Oltenia - 3,27%.

Curs valutar Exim este afisat mai jos.
Exim
Strada Barbu Delavrancea nr 6A
Sector 1, Bucuresti
09:09 - 16:30
www.eximbank.ro
BRMAROBU
BRMA
361560
J40/8799/1992

Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Atentie!

Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Exim - Bucuresti

, vineri 21.06.2024

vezi toate valutele de la Exim Banca Românească vezi toate sucursalele Exim Banca Românească vezi istoricul cursului valutar de la Exim Banca Românească

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.