Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

BRCI - Banca Romana de Credite si Investitii

Suntem cea mai tânără bancă cu capital 100% românesc, administrată în sistem dualist, cu cel mai mic nivel de credite neperformante din sistemul bancar;
Urmărim un model economic eficient, bazat pe creştere organică prudentă şi menţinerea unor indicatori adecvaţi de solvabilitate şi lichiditate;
Rapiditatea, flexibilitatea, transparenţa şi orientarea către nevoile clienţilor stau la baza produselor si serviciilor noastre;
Ne adresăm preponderent Companiilor şi unui segment selectiv Retail şi Private Banking;


Mărește harta
BRCI - Banca Romana de Credite si Investitii
Sediul Central
Adresa: Soseaua Stefan cel Mare nr. 3, parter si etaj 1, Sector 1, Bucuresti
Email: servicii.generale@brci.ro
Telefon: 021 303 07 61
021 303 07 89
Fax: 021 303 07 32
Informatii
SWIFT: MINDROBU
BIC: MIND
CUI RO1596646
RC J40/456/1991Seteaza-ti alerta pentru curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar BRCI - Bucuresti

, miercuri 05.08.2020
vezi toate valutele de la Banca Română de Credite și Investiții S.A. vezi toate sucursalele Banca Română de Credite și Investiții S.A. vezi istoricul cursului valutar de la Banca Română de Credite și Investiții S.A.