Curs valutar dolar australian, curs valutar AUD, curs dolar australian, curs AUD

Dolar australian, curs valutar dolar australian, curs AUD. Dolarul australian este din 1966 valuta monetara in: Australia, Insula Christmas, Insula Norfolk, Insulele Cocos, Kiribati, Nauru, Papua New Guinea, Tonga, Tuvalu si Vanuatu. Abrevierile acestei valute sunt: $ si c (cea mai des folosita); A$ ; $A ; AU$ sau $AU. Subunitatile Dolarului australian sunt centii (100 centi = 1 A$).
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar dolar australian, schimb valutar AUD sau schimb dolar australian, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar dolar australian si la casa de schimb valutar. Curs valutar dolar australian sau curs AUD se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar dolar australian maxim inregistrat in 2024 a fost de 3.0693 in data de 03.01.2024
Curs valutar AUD minim inregistrat in 2024 a fost de 2.9762 in data de 05.03.2024

Curs valutar dolar australian AUD, luni 27.05.2024vezi cursul valutar dolar australian de la casele de schimb vezi cursul valutar dolar australian de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.