Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Luxor Exchange Office

Casa de schimb valutar LUXOR a fost infintata in 1992 fiind, a 3-a casa de schimb din Romania. In momentul de fata avem cele mai competitive cursuri in Bucuresti si Arad.

Lista noastra de cursuri cuprinde 15 valute.

Va oferim serviciile noastre cu promptitudine si profesionalism. Exchange office "Luxor" va ofera cel mai bun curs valutar la urmatoarele valute: dolar american(usd), euro(eur), franc elvetian(chf), lira sterlina(gbp), dolar canadian(cad), coroana daneza(dkk), coroana norvegiana(nok), coroana suedeza(sek), coroana ceha(czk), dolar australian(aud), yen japonez(jpy), leu moldovenesc(mld), forint maghiar(huf), zlot polonez(pln), leva bulgaria(bgn).

Curs valabil pentru sume mai mari de 1000 € sau echivalentul, in limita disponibilitatii.


Mărește harta
Casa de schimb valutar Luxor Exchange Office
Sediul Central
Adresa: Str. Doamnei nr. 21
Sectorul 3, Bucuresti
Website: luxor-exchange.ro
Telefon: 021 315 2186
0722 287 231
Program
Luni-Vineri 9:00-20:00
Sambata 9:30-14:30
Duminica inchisSeteaza-ti alerta pentru curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Luxor - Bucuresti

, luni 22.07.2019
vezi toate valutele de la Luxor Exchange Office vezi istoricul cursului valutar de la Luxor Exchange Office