Curs valutar leva, curs valutar BGN, curs leva, curs BGN

Leva, curs valutar leva, curs BGN. Leva (prescurtare lv si cod BGN) este moneda oficiala a Bulgariei, si este folosit din 1881. Subdiviziunile sale se numesc stotinka (plural - stotinki), 100 de stotinki = 1 lev. Numele inseamna leu, si se presupune a avea aceeasi etimologie ca leul romanesc si moldovenesc. Stotinka inseamna sutime.
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar leva, schimb valutar BGN sau schimb leva, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar leva si la casa de schimb valutar. Curs valutar leva sau curs BGN se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar leva bulgareasca maxim inregistrat in 2024 a fost de 2.5449 in data de 19.02.2024
Curs valutar BGN minim inregistrat in 2024 a fost de 2.5404 in data de 27.02.2024

Curs valutar leva bulgareasca BGN, miercuri 28.02.2024vezi cursul valutar leva bulgareasca de la casele de schimb vezi cursul valutar leva bulgareasca de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.