Curs valutar yen, curs valutar yen japonez, curs valutar JPY, curs yen, curs JPY

Yen, curs valutar yen, curs valutar yen japonez, curs JPY. Yenul, plural yeni, (¥, pronuntat en, uneori yen) este moneda nationala a Japoniei. Codul pentru yen este JPY iar simbolul latinizat este ¥.
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar yen japonez, schimb valutar JPY sau schimb yen, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar yen si la casa de schimb valutar. Curs valutar yen sau curs JPY se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar 100 yen japonez maxim inregistrat in 2024 a fost de 3.1896 in data de 03.01.2024
Curs valutar JPY minim inregistrat in 2024 a fost de 3.0438 in data de 26.02.2024

Curs valutar 100 yen japonez JPY, luni 04.03.2024vezi cursul valutar 100 yen japonez de la casele de schimb vezi cursul valutar 100 yen japonez de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.