Conditii Valutare.ro

Conditii generale de utilizare
Accesarea acestui site reprezinta acordul dumneavoastra conform caruia, acceptati si intelegeti ca prezentul site nu este responsabil si nu isi asuma nicio raspundere asupra corectitudinii si relevantei informatiilor gasite in cuprinsul acestuia. Accesarea acestui site reprezinta acordul dumneavoastra conform caruia aceptati si intelegeti ca utilizarea si accesarea site-ului va fi facuta de catre dumneavoastra cu buna credinta si cu respectarea tuturor dispozitiilor legale.

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari partiale ori totale acestui site de internet sau conditiilor generale de utilizare fara o notificare prealabila a persoanelor care il utilizeaza.

Continuand accesarea acestui site reprezinta acordul dumneavoastra conform caruia intelegeti si acceptati in totalitate conditiile de mai jos:
  1. Bancile, casele de schimb valutar sau casele de amanet afisate pe acest site vor fi denumite in continuare terte parti.
  2. Valutare.ro nu este o casa de schimb valutar, banca, casa de amanet sau alta forma care ofera imprumuturi, vanzare/cumparare de metale sau schimb valutar. Valutare.ro afiseaza doar informatii postate/afisate de catre terte parti.
  3. Valutare.ro nu reprezinta nicio banca, casa de schimb valutar, casa de amanet sau orice alta forma care ofera imprumuturi si nu poate fi tras la raspundere pentru informatiile postate/afisate de catre terte parti.
  4. Valutare.ro nu intermediaza schimburi valutare, cumparari sau vanzari de metale, cumparari sau vanzari de monede, cereri de servicii valutare sau de amanet, mesaje catre banci, mesaje catre case de schimb sau case de amanet sau alte activitati care sunt afisate pe acest site.
  5. Valutare.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatiile existente si/sau pentru informatiile postate/afisate de catre terte parti pe acest site. Accesand acest site intelegeti si va asumati obligatia sa verificati personal prin alte mijloace corectitudinea oricaror informatii regasite pe acest site, informatiile regasite pe Valutare.ro avand caracter cel mult orientativ, intelegand ca informatiile regasite pe acest site pot fi gresite, eronate, neactualizate sau irelevante, accesarea site-ului fiind pe propria dumneavoastra raspundere.
  6. Informatiile aflate pe Valutare.ro nu pot fi folosite cu caracter contabil si nu pot sa fie invocate in luarea oricarei decizii sau in relatia cu orice institutie sau orice alta persoana fizica sau juridica.
  7. Valutare.ro nu poate fi reprodus in intregime sau partial, copiat sau exploatat in orice fel de catre orice persoane/entitati fizice sau juridice.
  8. Imaginile folosite pe acest site incluzand forma de afisare a siglelor bancilor sau caselor de schimb valutare sunt proprietatea Valutare.ro si nu pot fi folosite, copiate sau reproduse.
  9. Widgetii afisati pe acest site si oferiti spre folosire catre pagini de web terte sunt proprietatea Valutare.ro, orice modificare a textelor afisate in acest widget fiind interzisa.


Marci inregistrate si dreptul de autor
Valutare.ro poate contine imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea Valutare.ro, cum ar fi sigle de banci, sigle ale caselor de schimb valutar, sloganuri sau informatii de la terte parti care sunt proprietatea respectivilor terti. Valutare.ro nu are nicio raspundere cu privire la materialele provenite de la terte parti si nu garanteaza in niciun fel continutul acestora.

Ideile de afisare a informatiilor pe acest site sunt proprietatea Valutare.ro si nu pot fi reproduse sau copiate in niciun fel.

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.