Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar euro, curs valutar EUR, curs euro, curs EUR

Euro, curs valutar euro, curs EUR. Euro cu simbolul €, este moneda oficială a 19 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, fiind cunoscuta ca Zona Euro iar tarile cuprinse sunt Austria, Belgia, Cipru, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Portugalia, Slovacia, Slovenia și Spania. Moneda euro mai este folosita cu acordul comunității în Andorra, Monaco, San Marino și Vatican, iar două alte state: Kosovo și Muntenegru unde se utilizează moneda europeană fără să aibă acordul UE. Estimările arată că moneda euro este folosită zilnic de aproximativ 334 de milioane de europeni.
Un euro este subdivizat în 100 de cenți, numiți și centime în țările vorbitoare de limbi romanice, sau leptó (λεπτό) în Grecia.
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar euro, schimb valutar EUR sau schimb euro, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar euro si la casa de schimb valutar. Curs valutar euro sau curs euro se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar euro maxim inregistrat pe 2020 a fost de 4.8448 in data de 17.03.2020
Curs valutar EUR minim inregistrat pe 2020 a fost de 4.7642 in data de 07.02.2020
Curs valutar euro EUR, luni 01.06.2020


vezi cursul valutar euro de la casele de schimb vezi cursul valutar euro de la BNR