Ajutor Case de Schimb Valutar - Valutare.ro

Pentru a putea afisa cursurile valutare pe acest site trebuie sa te inregistrezi si sa iti completezi zilnic cursul sau cursurile tale valutare.

Te rugam sa folosesti un curs real, altfel acest curs nu va mai fi afisat.

In primele 15 zile cursul tau va aparea in zona "Case de schimb noi", timp in care noi vom monitoriza corectitudinea datelor. Daca in acest intervat datele vor fi corecte, cursul va aparea in zona caselor de schimb.


Cum iti faci cont si cum iti completezi informatiile

1
In partea de sus a paginii exista link-ul Contul meu, apesi pe el.2
Apesi pe link-ul Creeaza cont nou3
Introduci adresa ta de email si o parola care sa contina minim 6 caractere fara spatii, bifezi casuta Reprezint o banca, o casa de schimb sau o casa de amanet, apesi Creeaza cont si intri in contul tau.4
Pentru a-ti completa si actualiza cursul valutar apasa Actualizare curs valutar.5
Iti completezi sau actualizezi cursul tau si apesi Actualizeaza. Zilnic tu poti modifica de cate ori vrei acest curs.6
Pentru a-ti completa adresa, numarul de telefon si alte detalii apesi Contul meu, in noua pagina apesi Profilul meu, iti completezi informatiile si apesi Actualizeaza. URL valutare.ro il poti schimba, iti recomandam sa folosesti - in loc de spatii. Ex: numele-casa-de-schimb-valutar7
Pentru a seta alerte valutare apesi Contul meu, in noua pagina apesi Alertele mele, iti setezi alerta si apesi Adauga, poti astfel sa iti setezi cate alerte vrei. La sfarsit nu uita sa apesi Salveaza.


Iti dorim succes si o colaborare frumoasa!

Apasa pe butonul de jos pentru a-ti creea un cont nou.

Creeaza cont nou!