Exchange/Amanet Crangasi - Cursuri negociabile si imbatabile - Amanet aur si Electronice - 0724.31.75.71 - Luni-Duminica: 8.00-22.00 Exchange/Amanet Crangasi - Cursuri negociabile si imbatabile - Amanet aur si Electronice - 0724.31.75.71 - Luni-Duminica: 8.00-22.00

Exchange/Amanet Crangasi - Cursuri negociabile si imbatabile - Amanet aur si Electronice - 0724.31.75.71 - Luni-Duminica: 8.00-22.00 Exchange/Amanet Crangasi - Cursuri negociabile si imbatabile - Amanet aur si Electronice - 0724.31.75.71 - Luni-Duminica: 8.00-22.00

Ajutor Case de Schimb Valutar - Valutare.ro

Pentru a putea afisa cursurile valutare pe acest site trebuie sa te inregistrezi si sa iti completezi zilnic cursul sau cursurile tale valutare.

Te rugam sa folosesti un curs real, altfel acest curs nu va mai fi afisat.

In primele 15 zile cursul tau va aparea in zona "Case de schimb noi", timp in care noi vom monitoriza corectitudinea datelor. Daca in acest intervat datele vor fi corecte, cursul va aparea in zona caselor de schimb.


Cum iti faci cont si cum iti completezi informatiile

Vizualizeaza video pe Youtube cu toti pasii pentru inscriere casa de schimb.


1
In partea de sus a paginii exista link-ul Contul meu, apesi pe el.
Cont casa de schimb valutar Valutare.ro2
Apesi pe link-ul Creeaza cont nou
Creeaza cont nou Valutare.ro3
Introduci adresa ta de email si o parola care sa contina minim 6 caractere fara spatii, bifezi casuta Reprezint o banca, o casa de schimb sau o casa de amanet, apesi Creeaza cont si intri in contul tau.
Creeaza cont casa de schimb Valutare.roVizualizeaza video pe Youtube cu toti pasii pentru inscriere curs valutar.


4
Pentru a-ti completa si actualiza cursul valutar apasa Actualizare curs valutar.
Actualizare curs valutar Valutare.ro5
Iti completezi sau actualizezi cursul tau si apesi Actualizeaza. Zilnic tu poti modifica de cate ori vrei acest curs.
Curs valutar casa de schimb Valutare.ro6
Pentru a-ti completa adresa, numarul de telefon si alte detalii apesi Contul meu, in noua pagina apesi Profilul meu, iti completezi informatiile si apesi Actualizeaza. URL valutare.ro il poti schimba, iti recomandam sa folosesti - in loc de spatii. Ex: numele-casa-de-schimb-valutar
Profil casa de schimb Valutare.ro7
Pentru a seta alerte valutare apesi Contul meu, in noua pagina apesi Alertele mele, iti setezi alerta si apesi Adauga, poti astfel sa iti setezi cate alerte vrei. La sfarsit nu uita sa apesi Salveaza.
Alerte valutare Valutare.ro


Iti dorim succes si o colaborare frumoasa!

Apasa pe butonul de jos pentru a-ti creea un cont nou.

Creeaza cont nou!

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa cont nou pentru cont nou, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi? Trimite mesaj!


Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.