Exchange/Amanet Crangasi - Cursuri negociabile si imbatabile - Amanet aur si Electronice - 0724.31.75.71 - Luni-Duminica: 8.00-22.00 Exchange/Amanet Crangasi - Cursuri negociabile si imbatabile - Amanet aur si Electronice - 0724.31.75.71 - Luni-Duminica: 8.00-22.00

Exchange/Amanet Crangasi - Cursuri negociabile si imbatabile - Amanet aur si Electronice - 0724.31.75.71 - Luni-Duminica: 8.00-22.00 Exchange/Amanet Crangasi - Cursuri negociabile si imbatabile - Amanet aur si Electronice - 0724.31.75.71 - Luni-Duminica: 8.00-22.00

Curs valutar Patria Bank, Patria Bank S.A.

Patria Bank este o bancă românească, fondată in anul 1993 sub denumirea de Banca Romexterra, redenumită ulterior Nextebank. Incepând cu 30 aprilie 2014 acţionarul principal al băncii este fondul de investiţii Emerging Europe Accession Fund (EEAF).
Emerging Europe Accession Fund, este un fond de investiţii care reuneşte ca investori importante instituţii financiare internaţionale (bănci multilaterale de dezvoltare) precum:

- BERD - Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare,
- FEI - Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii (BEI),
- BSTDB - Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre,
- DEG - Banca de Dezvoltare parte a grupului bancar KFW.

Patria Bank
Sediul Central
Adresă:
Bulevardul Pipera nr 1B, Voluntari, Cubic Center, etaj 7, judet Ilfov, Romania
Email:
Telefon:
Website:
www.patriabank.ro
Program
Luni-Vineri:
9:00 - 17:00
Informații
SWIFT:
CRDZROBU
BIC:
CRDZ
CIF:
RO4786360
RC:
J23/2563/2016

Curs valutar

Seteaza-ti alerta pentru curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Patria Bank - Bucuresti

, miercuri 17.08.2022

vezi toate valutele de la Patria Bank S.A. vezi toate sucursalele Patria Bank S.A. vezi istoricul cursului valutar de la Patria Bank S.A.

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa cont nou pentru cont nou, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi? Trimite mesaj!


Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.