Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Patria Bank

Patria Bank este o bancă românească, fondată in anul 1993 sub denumirea de Banca Romexterra, redenumită ulterior Nextebank. Incepând cu 30 aprilie 2014 acţionarul principal al băncii este fondul de investiţii Emerging Europe Accession Fund (EEAF).

Emerging Europe Accession Fund, este un fond de investiţii care reuneşte ca investori importante instituţii financiare internaţionale (bănci multilaterale de dezvoltare) precum:

- BERD - Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare,
- FEI - Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii (BEI),
- BSTDB - Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre,
- DEG - Banca de Dezvoltare parte a grupului bancar KFW.


Mărește harta
Patria Bank
Sediul Central
Adresa: Bulevardul Pipera nr 1B, Voluntari, Cubic Center, etaj 7, judet Ilfov, Romania
Telefon: 0800 410 310
Fax: 0372 148 273
L - V: 09.00 - 17.00
Informatii
SWIFT: CRDZROBU
BIC: CRDZ
C.I.F. RO4786360
RC J23/2563/2016Seteaza-ti alerta pentru curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Patria Bank - Bucuresti

, joi 02.07.2020
vezi toate valutele de la Patria Bank S.A. vezi toate sucursalele Patria Bank S.A. vezi istoricul cursului valutar de la Patria Bank S.A.