Curs valutar franc elvetian

Franc elvetian - CHF, este unitatea monetara oficială a Elveției, Liechtensteinului și a exclavelor Campione d'Italia și Büsingen. Singura subdiviziune este centul: 1 CHF = 100 centimes în franceză, rappen în germană, centesimi în italiană. Mai este folosita si prescurtarea Fr., utilizat pe scară largă de întreprinderi și agenți de publicitate; se mai foloseste si SFr. pentru franc elvețian. Latinul "CH" înseamnă Confoederatio Helvetica. Cel mai bun curs valutar franc elvetian il gasiti la casele de schimb valutar.

Curs valutar franc elvetian maxim inregistrat in 2024 a fost de 5.3439 in data de 05.01.2024
Curs valutar CHF minim inregistrat in 2024 a fost de 5.0141 in data de 27.05.2024

Curs valutar franc elvetian CHF, luni 15.07.2024vezi cursul valutar franc elvetian de la casele de schimb vezi cursul valutar franc elvetian de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.