Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar franc elvetian, curs valutar CHF, curs franc elvetian, curs CHF

Franc elvetian, curs valutar franc elvetian, curs CHF. Franc elvetian - CHF, este unitatea monetara oficială a Elveției, Liechtensteinului și a exclavelor Campione d'Italia și Büsingen. Singura subdiviziune este centul: 1 CHF = 100 centimes în franceză, rappen în germană, centesimi în italiană. Mai este folosita si prescurtarea Fr., utilizat pe scară largă de întreprinderi și agenți de publicitate; se mai foloseste si SFr. pentru franc elvețian. Latinul "CH" înseamnă Confoederatio Helvetica.
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar franc elvetian, schimb valutar CHF sau schimb franc elvetian, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar franc elvetian si la casa de schimb valutar. Curs valutar franc elvetian sau curs CHF se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar franc elvetian maxim inregistrat pe 2019 a fost de 4.3806 in data de 27.09.2019
Curs valutar CHF minim inregistrat pe 2019 a fost de 4.1309 in data de 11.01.2019
Curs valutar franc elvetian CHF, duminică 20.10.2019


vezi cursul valutar franc elvetian de la casele de schimb vezi cursul valutar franc elvetian de la BNR