Curs valutar franc elvetian, curs valutar CHF, curs franc elvetian, curs CHF

Franc elvetian, curs valutar franc elvetian, curs CHF. Franc elvetian - CHF, este unitatea monetara oficială a Elveției, Liechtensteinului și a exclavelor Campione d'Italia și Büsingen. Singura subdiviziune este centul: 1 CHF = 100 centimes în franceză, rappen în germană, centesimi în italiană. Mai este folosita si prescurtarea Fr., utilizat pe scară largă de întreprinderi și agenți de publicitate; se mai foloseste si SFr. pentru franc elvețian. Latinul "CH" înseamnă Confoederatio Helvetica.
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar franc elvetian, schimb valutar CHF sau schimb franc elvetian, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar franc elvetian si la casa de schimb valutar. Curs valutar franc elvetian sau curs CHF se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar franc elvetian maxim inregistrat in 2022 a fost de 5.2155 in data de 28.09.2022
Curs valutar CHF minim inregistrat in 2022 a fost de 4.6766 in data de 04.02.2022

Curs valutar franc elvetian CHF, joi 08.12.2022vezi cursul valutar franc elvetian de la casele de schimb vezi cursul valutar franc elvetian de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Apasa CONT NOU pentru a crea un cont, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar sau ajutor casa de amanet.
Vrei sa ne contactezi?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar