Curs Dolar BNR

Curs Dolar BNR, Banca Nationala a Romaniei a comunicat un curs valutar dolar pe 2.06.2023, cu 0.99% mai mic decat pe 1.06.2023.


Curs Dolar BNR, curs valutar dolar azi

curs dolar afisat de BNR pe 2.06.2023


Curs dolar case de schimb

Curs dolar banci

Evolutie curs DolarArhiva curs valutar BNR

Important!

Cursul oficial dolar se schimbă de principiu la mijlocul zilei în curs, o singură dată. Cursul valutar dolar nu este garantat de valutare.ro pentru acuratețea lui.

Prezenta listă nu implică obligativitatea utilizării cursurilor valutelor și aurului în tranzacții efective de schimb valutar și înregistrări contabile.

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Apasa CONT NOU pentru a crea un cont, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar sau ajutor casa de amanet.
Vrei sa ne contactezi?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar