Curs Dolar australian BNR

Curs Dolar australian BNR, Banca Nationala a Romaniei a comunicat un curs valutar dolar australian pe 19.04.2024, cu 0.20% mai mic decat pe 18.04.2024.


Curs Dolar australian BNR, curs valutar dolar australian azi

curs dolar australian afisat de BNR pe 19.04.2024


Curs dolar australian case de schimb

Curs dolar australian banci

Evolutie curs Dolar australianArhiva curs valutar BNR

Important!

Cursul oficial dolar australian se schimbă de principiu la mijlocul zilei în curs, o singură dată. Cursul valutar dolar australian nu este garantat de valutare.ro pentru acuratețea lui.

Prezenta listă nu implică obligativitatea utilizării cursurilor valutelor și aurului în tranzacții efective de schimb valutar și înregistrări contabile.

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.