Curs valutar forint maghiar, curs valutar HUF, curs forint, curs HUF

Forintul maghiar sau Florinul maghiar, curs valutar forint, curs valutar forint, curs valutar forint maghiar, curs HUF. Forintul maghiar sau Florinul maghiar este moneda Ungariei. Este abreviat cu semnul Ft si codul HUF. Acesta a fost anterior împărțit în 100 filléri, dar a fost scos din circulatie precum si modenele de 1 forint si 2 forinti.
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar forint maghiar, schimb valutar forint, schimb valutar HUF sau schimb forint maghiar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar forint maghiar si la casa de schimb valutar. Curs valutar forint maghiar sau curs HUF se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar 100 forint maghiar maxim inregistrat in 2024 a fost de 1.3169 in data de 08.01.2024
Curs valutar HUF minim inregistrat in 2024 a fost de 1.25 in data de 14.06.2024

Curs valutar 100 forint maghiar HUF, vineri 21.06.2024vezi cursul valutar 100 forint maghiar de la casele de schimb vezi cursul valutar 100 forint maghiar de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.