Curs valutar lira turceasca, curs valutar TRY, curs lira turceasca, curs TRY

lira turceasca, curs valutar lira turceasca, curs TRY. Lira turceasca este moneda oficiala a Turciei si a Republicii Turce a Ciprului de Nord cu codul TRY si simbol YTL. Subunitatea este kuruş, plural: kuruşi.
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar lira turceasca, schimb valutar TRY sau schimb lira turceasca, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar lira turceasca si la casa de schimb valutar. Curs valutar lira turceasca sau curs TRY se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar lira turceasca maxim inregistrat in 2023 a fost de 0.2499 in data de 06.01.2023
Curs valutar TRY minim inregistrat in 2023 a fost de 0.2372 in data de 02.02.2023

Curs valutar lira turceasca TRY, luni 27.03.2023vezi cursul valutar lira turceasca de la casele de schimb vezi cursul valutar lira turceasca de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Apasa CONT NOU pentru a crea un cont, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar sau ajutor casa de amanet.
Vrei sa ne contactezi?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar