Curs valutar coroana suedeza, curs valutar SEK, curs coroana suedeza, curs SEK

Coroana suedeza, curs valutar coroana suedeza, curs SEK. Coroană suedeză (svensk krona) este moneda oficială a Suediei din 1873. Se foloseste prescurtarea kr si codul SEK.
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar coroana suedeza, schimb valutar SEK sau schimb coroana suedeza, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar coroana suedeza si la casa de schimb valutar. Curs valutar coroana suedeza sau curs SEK se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar coroana suedeza maxim inregistrat in 2024 a fost de 0.4454 in data de 22.02.2024
Curs valutar SEK minim inregistrat in 2024 a fost de 0.423 in data de 30.04.2024

Curs valutar coroana suedeza SEK, sâmbătă 25.05.2024vezi cursul valutar coroana suedeza de la casele de schimb vezi cursul valutar coroana suedeza de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.