Curs valutar coroana norvegiana, curs valutar NOK, curs coroana norvegiana, curs NOK

Coroana norvegiana, curs valutar coroana norvegiana, curs NOK. Coroană norvegiană este moneda oficială a Norvegiei. Prescurtarea monedei este kr cu codul ISO este NOK iar subdiviziunea reprezintă øre (1 coroană = 100 øre).
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar coroana norvegiana, schimb valutar NOK sau schimb coroana norvegiana, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar coroana norvegiana si la casa de schimb valutar. Curs valutar coroana norvegiana sau curs NOK se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar coroana norvegiana maxim inregistrat in 2023 a fost de 0.4701 in data de 03.01.2023
Curs valutar NOK minim inregistrat in 2023 a fost de 0.4134 in data de 31.05.2023

Curs valutar coroana norvegiana NOK, miercuri 27.09.2023vezi cursul valutar coroana norvegiana de la casele de schimb vezi cursul valutar coroana norvegiana de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Apasa CONT NOU pentru a crea un cont, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar sau ajutor casa de amanet.
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar