Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar coroana norvegiana, curs valutar NOK, curs coroana norvegiana, curs NOK

Coroana norvegiana, curs valutar coroana norvegiana, curs NOK. Coroană norvegiană este moneda oficială a Norvegiei. Prescurtarea monedei este kr cu codul ISO este NOK iar subdiviziunea reprezintă øre (1 coroană = 100 øre).
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar coroana norvegiana, schimb valutar NOK sau schimb coroana norvegiana, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar coroana norvegiana si la casa de schimb valutar. Curs valutar coroana norvegiana sau curs NOK se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar coroana norvegiana maxim inregistrat pe 2020 a fost de 0.4854 in data de 07.01.2020
Curs valutar NOK minim inregistrat pe 2020 a fost de 0.3806 in data de 19.03.2020
Curs valutar coroana norvegiana NOK, joi 06.08.2020


vezi cursul valutar coroana norvegiana de la casele de schimb vezi cursul valutar coroana norvegiana de la BNR