Curs valutar shekel israelian, curs valutar ILS, curs shekel israelian, curs ILS

Shekel israelian, curs valutar shekel israelian, curs ILS. Shekelul nou (se pronunta: seqel hadas; plural: sqalim hadasim, shekeli noi, cod ILS iar simbolul ₪) este moneda oficiala a Israelului. El este moneda oficiala si in Autoritatea Nationala Palestiniana, impreuna cu dinarul iordanian. Un shekel-nou valoreaza 100 de agorot.
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar shekel israelian, schimb valutar ILS sau schimb shekel israelian, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar shekel israelian si la casa de schimb valutar. Curs valutar shekel israelian sau curs ILS se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar shekel israelian ILS, luni 20.05.2024vezi cursul valutar shekel israelian de la casele de schimb vezi cursul valutar shekel israelian de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.