Curs valutar grivna ucraineana, curs valutar UaH, curs grivna ucraineana, curs UaH

Grivna ucraineana, curs valutar grivna ucraineana, curs UaH. Grivna sau hrivna, simbolul este ₴ si cod UaH, este moneda nationala a Ucrainei din 1996, in locul "cuponului" (karbovane), unitate monetara temporara, folosita dupa ce Ucraina a parasit Uniunea Sovietica si zona rublei. Grivna este subdivizata in 100 copeici (kopiyki, singular kopiyka).
atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar grivna ucraineana, schimb valutar UaH sau schimb grivna ucraineana, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar grivna ucraineana si la casa de schimb valutar. Curs valutar grivna ucraineana sau curs UaH se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar grivna ucraineana maxim inregistrat in 2024 a fost de 0.1232 in data de 05.02.2024
Curs valutar UAH minim inregistrat in 2024 a fost de 0.1149 in data de 21.05.2024

Curs valutar grivna ucraineana UAH, miercuri 22.05.2024vezi cursul valutar grivna ucraineana de la casele de schimb vezi cursul valutar grivna ucraineana de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.