Curs Lira sterlina BNR

Curs Lira sterlina BNR, Banca Nationala a Romaniei a comunicat un curs valutar lira sterlina pe 24.03.2023, cu 0.69% mai mare decat pe 23.03.2023.


Curs Lira sterlina BNR, curs valutar lira sterlina azi

curs lira sterlina afisat de BNR pe 24.03.2023


Curs lira sterlina case de schimb

Curs lira sterlina banci

Evolutie curs Lira sterlinaArhiva curs valutar BNR

Important!

Cursul oficial lira sterlina se schimbă de principiu la mijlocul zilei în curs, o singură dată. Cursul valutar lira sterlina nu este garantat de valutare.ro pentru acuratețea lui.

Prezenta listă nu implică obligativitatea utilizării cursurilor valutelor și aurului în tranzacții efective de schimb valutar și înregistrări contabile.

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Apasa CONT NOU pentru a crea un cont, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar sau ajutor casa de amanet.
Vrei sa ne contactezi?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar