Curs valutar Saker - Cluj-Napoca

Casa de schimb valutar SAKER, infiintata in anul 1992, este cea mai veche casa de schimb din Cluj-Napoca.

Cursurile sunt negociabile atat la vanzare, cat si la cumparare.
Saker
Strada Bolyai Janos nr 1A, Strada Andrei Saguna nr 34-36
Cluj-Napoca, Cluj
08:00 - 20:00
09:00 - 16:00
Închis
www.saker.ro

Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Atentie!

Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Saker - Cluj-Napoca

, vineri 21.06.2024

vezi toate valutele de la Casa de schimb valutar Cluj - Saker Exchange vezi istoricul cursului valutar de la Casa de schimb valutar Cluj - Saker Exchange

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.