Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Prima Exchange

Sc. Prima Exchange Srl. Cluj Napoca, functioneaza din anul 1998, avand ca obiect de activitate schimbul valutar pentru persoanele fizice conform reglementarilor Ministerului Finantelor Publice in vigoare, si efectueaza cumparari de numerar de la persoanele fizice si servicii de transfer de bani Money Gram catre persoanele fizice, prin intermediul punctelor de schimb valutar situate in Cluj Napoca, Turda, Alba iulia, Sibiu, Deva.

Valutele tranzactionate la punctele de schimb valutar sunt USD, EUR, GBP, CAD, CHF, SEK, DKK, HUF, AUD, JPY, NOK

In toate locatiile, dispunem de personal calificat care asigura survicii de calitate clientilor nostri, precum si siguranta operatiunilor efectuate.

Toate operatiunile efectuate sunt Fara Comision!


Mărește harta
Casa de schimb valutar Prima Exchange - Cluj Napoca, Turda, Alba iulia, Sibiu, Deva
Adrese:

Cluj Napoca
Strada Bolyai nr 2-4
0788.309.616

Cluj Napoca II
Parking Marasti
0788.309.617

Deva
Bulevardul Decebal bloc 22 Parter
0788.234.437

Alba Iulia
Strada Primaverii nr 1
0788.304.888

Sibiu
Strada Piata Unirii nr 1
0788.309.618

Turda
Strada Replicii nr 32
0788.304.887Seteaza-ti alerta pentru curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Prima Exchange - Cluj-Napoca

, sâmbătă 22.02.2020
vezi toate valutele de la S.C. Prima Exchange S.R.L. Cluj Napoca vezi istoricul cursului valutar de la S.C. Prima Exchange S.R.L. Cluj Napoca