Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Centrul Vechi Exchange

"Centrul Vechi Exchange" este o casa de schimb valutar recent deschisa in peisajul bucurestean, situata pe Calea Victoriei, la una dintre multele intrari catre zona veche a Bucurestiului (Strada Franceza), va ofera cele mai competitive cursuri de schimb pentru o gama variata de valute (EUR, USD, GBP, CHF, CAD, AUD, DKK, NOK, SEK, CZK, BGN, TRY, JPY, HUF, PLN) si de o echipa de profesionisti cu o experienta, in domeniul schimbului valutar, de peste 18 ani.

Va asteptam si va multumim pentru ca ne-ati ales!

Cursurile sunt negociabile!


Mărește harta
Casa de schimb valutar Centrul Vechi Exchange
Sediul Central
Adresa: Calea Victoriei 1 - 5
Sectorul 3, Bucuresti
Website: exchange
centrulvechi.ro
Telefon: 031.438.13.29
0742.579.840
0722.723.031
Program
Luni-Vineri 9:00-21:00
Sambata 10:00-19:00
Duminica inchis

Seteaza-ti alerta pentru curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Centrul Vechi - Bucuresti

, duminică 25.02.2018

vezi toate valutele de la Centrul Vechi Exchange vezi istoricul cursului valutar de la Centrul Vechi Exchange