Curs valutar case de schimb și bănci cartier Drumul Taberei - Bucuresti

Drumul Taberei este un cartier situat în sectorul 6 al Bucureștiului, în partea de Vest-Sud-Vest a Municipiului. Se învecinează la Nord cu Cartierul Militari și la Sud cu Cartierul Ghencea. Denumirea cartierului Drumul Taberei este legată de trecutul acestor locuri unde în timpul Revoluției de la 1821, Tudor Vladimirescu și-a stabilit tabăra de panduri. Platoul întins al Cotrocenilor este legat și de numele lui Aurel Vlaicu, al cărui prim zbor temerar cu avionul construit de el a avut loc la 17 iunie 1910 în această zonă. Limita nordică o reprezintă Bulevardul Timișoara. Întinderea sudică a cartierului Drumul Taberei este delimitată de străzile: Prelungirea Ghencea, Brașov (până la Tricodava), 1 Mai (fosta Compozitorilor), Aleea Haiducului și apoi Bulevardul Drumul Taberei, până la intersecția cu calea ferată la Răzoare. Limită vestică este reprezentată de strada Valea Oltului. Cartierul Drumul Taberei se învecinează la nord cu Militari, în vest cu Brâncuși, în sud cu Ghencea, iar în est cu Drumul Sării.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Curs valutar Drumul Taberei Bucuresti

, luni 20.05.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Drumul Taberei vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Drumul Taberei


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.