Curs valutar rubla, curs valutar RUB, curs rubla, curs RUB

Rubla, curs valutar rubla, curs RUB. Rubla, plural ruble (rusa рубль, plural рубли́) este numele monedei nationale in Rusia si in republicile autoproclamate si nerecunoscute international Abhazia, Osetia de Sud si Transnistria. Codul este RUB si simbolul руб.
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar rubla, schimb valutar RUB sau schimb rubla, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar rubla si la casa de schimb valutar. Curs valutar rubla sau curs RUB se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar rubla maxim inregistrat in 2024 a fost de 0.0558 in data de 19.06.2024
Curs valutar RUB minim inregistrat in 2024 a fost de 0.0483 in data de 23.02.2024

Curs valutar rubla RUB, vineri 21.06.2024vezi cursul valutar rubla de la casele de schimb vezi cursul valutar rubla de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.