Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar rubla, curs valutar AED, curs rubla, curs AED

Rubla, curs valutar rubla, curs AED. Rubla, plural ruble (rusa рубль, plural рубли́) este numele monedei nationale in Rusia si in republicile autoproclamate si nerecunoscute international Abhazia, Osetia de Sud si Transnistria. Codul este RUB si simbolul руб.
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar rubla, schimb valutar AED sau schimb rubla, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar rubla si la casa de schimb valutar. Curs valutar rubla sau curs AED se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar rubla maxim inregistrat pe 2019 a fost de 0.0678 in data de 24.09.2019
Curs valutar RUB minim inregistrat pe 2019 a fost de 0.0593 in data de 03.01.2019
Curs valutar rubla RUB, vineri 18.10.2019


vezi cursul valutar rubla de la casele de schimb vezi cursul valutar rubla de la BNR