Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Exchange/Amanet 13 Septembrie - Bucuresti

ATENTIE! CURSUL ESTE VALABIL PENTRU SUME MAI MARI ORI ECHIVALENTUL A 3000 DE EURO !

Casa de schimb se afla la intersectia dintre Calea 13 Septembrie si Soseaua Panduri, vizavi de Monitorul Oficial, langa BCR / Mega Image.

In cazul valutelor lente(tranzactionate mai rar) de exemplu: Coroana cehă (CZK), Coroana daneză (DKK), Dirhamul Emiratelor Arabe (AED), Renminbi-ul chinezesc (CNY) etc, sunati pentru a obtine un curs actualizat si de cele mai multe ori mult mai bun ca cel afisat.

AVEM LEVA. Orice suma.
Va rugam sa sunati pe numarul de telefon fix. Daca nu vi se raspunde sunati pe mobil. Multumim.Mărește harta
Exchange/Amanet 13 Septembrie
Contact
Adresa:
Bd Tudor Vladimirescu, nr 57
Sector 5
Telefon:
021 411 9531
0700 000 000
 
Program
Luni-Vineri 9:30 - 18:00
Sâmbătă 9:30 - 14:00
Duminică Închis

Seteaza-ti alerta pentru curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Exchange/Amanet 13 Septembrie - Bucuresti

, duminică 25.02.2018*

* Va rugam sa sunati pe numarul de telefon fix. Daca nu vi se raspunde sunati pe mobil. Multumim.

vezi toate valutele de la Exchange/Amanet 13 Septembrie vezi istoricul cursului valutar de la Exchange/Amanet 13 Septembrie