Curs valutar EXCHANGE 13 SEPTEMBRIE - vis-a vis de Monitorul Oficial (fostul) - Bucuresti

ATENTIE! CURSUL ESTE VALABIL PENTRU SUME MAI MARI ORI ECHIVALENTUL A 3000 DE EURO!

NU AVEM ANGAJAT DOAR PENTRU ONLINE SI UNEORI ESTE POSIBIL SA DIFERE CURSUL AFISAT PE SITE DE CEL OFERIT. INAINTE DE A VENI IN LOCATIE SUNATI PENTRU UN CURS ACTUALIZAT!

Casa de schimb se afla la intersectia dintre Calea 13 Septembrie si Soseaua Panduri, vizavi de (fostul)Monitorul Oficial, langa BCR / Mega Image.
ATENTIE! CURSUL ESTE VALABIL PENTRU SUME MAI MARI ORI ECHIVALENTUL A 3000 DE EURO! Sunati inainte!
EXCHANGE 13 SEPTEMBRIE - vis-a vis de Monitorul Oficial (fostul)
Bulevardul Tudor Vladimirescu nr 57
Sector 5, Bucuresti
09:09 - 18:00
09:09 - 14:00
Închis

Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Atentie!

Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar EXCHANGE 13 SEPTEMBRIE - vis-a vis de Monitorul Oficial (fostul) - Bucuresti

, marți 31.01.2023*
* ATENTIE! CURSUL ESTE VALABIL PENTRU SUME MAI MARI ORI ECHIVALENTUL A 3000 DE EURO! Sunati inainte!


vezi toate valutele de la EXCHANGE 13 SEPTEMBRIE - vis-a vis de Monitorul Oficial (fostul) vezi istoricul cursului valutar de la EXCHANGE 13 SEPTEMBRIE - vis-a vis de Monitorul Oficial (fostul)

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Apasa CONT NOU pentru a crea un cont, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar sau ajutor casa de amanet.
Vrei sa ne contactezi?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar