Curs valutar CRISTAL - PIATA MIHAIL KOGALNICEANU NR 1 (LANGA SHOP&GO) - Bucuresti

Piata Mihail Kogalniceanu langa Shop&Go, dupa parcul Cismigiu, Statuie P-ta M. Kogalniceanu (La Rond).

Cursul e valabil pentru sume de peste 2500 Euro/Usd/etc...

SCHIMBUL VALUTAR SE EFECTUEAZA PE BAZA UNUI ACT DE IDENTITATE (C.I, PASAPORT, ETC...).

Schimb valutar Piata Mihail Kogalniceanu.
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valabil pentru sume mai mari de 2500 euro.
CRISTAL - PIATA MIHAIL KOGALNICEANU NR 1 (LANGA SHOP&GO)
Piata Mihail Kogalniceanu nr 1, (langa Shop&Go)
Sector 5, Bucuresti
09;00 - 15;00
10:00 - 14:00
Închis

Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Atentie!

Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar CRISTAL - PIATA MIHAIL KOGALNICEANU NR 1 (LANGA SHOP&GO) - Bucuresti

, joi 18.07.2024*
* Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valabil pentru sume mai mari de 2500 euro.


vezi toate valutele de la CRISTAL - PIATA MIHAIL KOGALNICEANU NR 1 (LANGA SHOP&GO) vezi istoricul cursului valutar de la CRISTAL - PIATA MIHAIL KOGALNICEANU NR 1 (LANGA SHOP&GO)

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.