Curs valutar exchange cartier Fundeni -

Satul Fundeni, situat pe malul stâng al Colentinei, este menționat în anul 1559, în timpul domniei lui Mircea Ciobanul. La Fundeni a avut loc, în anul 1632, bătălia în care Matei Basarab i-a învins pe moldovenii lui Vasile Lupu, veniți împreună cu tătarii ca să îl readucă pe tron pe pretendentul Radu Iliaș. În 1864, ca urmare a legii comunale din timpul lui Alexandru ioan Cuza este înființată comuna Colentina-Fundeni, formată din satele Colentina și Fundeni, pentru ca, în 1939, să fie incluse administrative în orașul București, devenind cartiere ale acestuia.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Exchange Fundeni

, joi 20.06.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Fundeni vezi cursul valutar din cartierul Fundeni


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.