Curs valutar exchange cartier Dristor -

Dristor este un cartier situat în sectorul 3 în București. Este deservit de stația de metrou Dristor, una dintre cele mai importante stații ale rețelei de metrou din București. Numele cartierului vine de la breasla piuarilor care și-au avut satul în această parte a Bucureștilor. Meșterii piuari se numeau «darstari», «darsta» fiind piua din piatra folosită la fabricarea postavului și dimiei. Piuarii fabricau «darste» și pentru sutele de mori de pe cursul Dâmboviței, care timp de sute de ani au fost prezente cotidiene, de mare relevanță economică pentru târgul Bucureștilor. În cartierul Dristor se poate ajunge în timp foarte scurt, din orice alt cartier din București în care există metrou, coborând la stația Dristor. În plus, există o rețea de transport în comun de suprafață foarte bine pusă la punct. De asemenea în cartier există numeroase grădinițe particulare și de stat, școli generale, grupuri școlare și licee (printre care se numără "Liceul Internațional de Informatică" - unul dintre cele mai prestigioase licee din România). Poziționarea semicentrală, prezența în apropiere a Parcului "A.I. Cuza" (al doilea ca mărime în București după Parcul Herăstrău) dar și accesul rapid la nenumărate centre comerciale dau o notă de superioritate vechiului cartier bucureștean.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Exchange Dristor

, joi 20.06.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Dristor vezi cursul valutar din cartierul Dristor


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.