Curs valutar exchange cartier Coltei -

Numele vine de la Turnul Colţei care a fost construit în anul 1714 şi reprezenta iniţial clopotniţa şi portalul ansamblului manastiresc Colţea. Turnul avea iniţial o înalţime de 50 de metri şi era cel mai înalt edificiu din oraş. Se alfă în centrul Bucureştiului şi este un cartier de case vechi.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Exchange Coltei

, joi 20.06.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Coltei vezi cursul valutar din cartierul Coltei


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.