Curs BNR, Curs Valutar BNR

Curs BNR, Curs valutar BNR oficial se stabileste zilnic de catre BNR, pe baza raportului dintre cererea de cumparare si oferta de valute de pe piața din România. In general, acest curs BNR se publica in jurul orei 13.00 pe site-ul oficial al BNR. Banca Naționala a României (BNR) este banca centrala a Romaniei, avand personalitate juridica și este o institutie publica independenta, in Bucuresti fiind sediul central. BNR este structurata in 19 sucursale, clasificate in trei tipuri, sucursala din strada Lipscani fiind de tip special. Cele 3 sucursale de gradul I sunt in Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Sucursalele de gradul II sunt: Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Buzau, Constanta, Craiova, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu Jiu si Targu Mures. Banca Naționala a României a fost infiintata in anul 1880 cu un capital initial de 30 milioane lei (din care 10 milioane capital de stat, iar restul de 20 milioane fiind capital privat).Curs 100 won sud coreean BNR, Curs valutar 100 won sud coreean BNRCurs valutar BNR 100 won sud coreean

duminică 05.02.2023


Notă curs valutar BNR:

Cursul oficial se schimbă de principiu la mijlocul zilei în curs, o singură dată. Se poate întampla ca de multe ori cursul valutar BNR să se schimbe de mai multe ori pe zi, în funcție de piața valutară. Curs valutar BNR nu este garantat de valutare.ro pentru acuratețea lui.

Prezenta listă nu implică obligativitatea utilizării cursurilor valutelor și aurului în tranzacții efective de schimb valutar și înregistrări contabile.


vezi curs valutar BNR de la toate valutele vezi curs valutar 100 won sud coreean de la toate bancile vezi curs valutar euro de la casele de schimb


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Apasa CONT NOU pentru a crea un cont, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar sau ajutor casa de amanet.
Vrei sa ne contactezi?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar