Curs valutar case de schimb și bănci cartier Pipera Sud - Bucuresti

Pipera Sud, cartierul de business din nordul Bucureștiului, este ca un oraș mare care se întinde pe suprafața unui oraș mic. Delimitat de Bulevardele Barbu Văcărescu și Dimitrie Pompeiu, respectiv Șoselele Petricani și Fabrica de Glucoză, este cel mai aglomerat cartier din România. Pe o suprafață de 175 de hectare există 650.000 mp spații de birouri, cu un grad de ocupare de aproape 95%. Zilnic, vin aici la serviciu 38.000 de oameni.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Curs valutar Pipera Sud Bucuresti

, luni 20.05.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Pipera Sud vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Pipera Sud


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.