Curs valutar case de schimb și bănci cartier Pantelimon - Bucuresti

Cartierul Pantelimon este situat în partea de est a Bucureştiului, în Sectorul 2. Cartierul Pantelimon este numit după artera sa principală, care îşi trage numele de la oraşul învecinat Pantelimon, la rândul lui denumit după sfântul Pantelimon, patronul unei foste mănăstiri aflate acolo. Principalul obiectiv din cartier este National Arena - cel mai mare stadion de fotbal din România. Cartierul s-a extins peste teritoriul fostei comune Pantelimon-Dobroeşti, înghiţind în întregime satul Mărcuţa, care aparţinuse acestei comune. În satul Mărcuţa se află fosta mănăstire Mărcuţa, care avea un azil psihiatric, devenit în perioada comunistă "Spitalul de Recuperare a forţei de muncă". La spitalul Mărcuţa a fost internat Mihai Eminescu.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Curs valutar Pantelimon Bucuresti

, sâmbătă 20.04.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Pantelimon vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Pantelimon


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.