Curs valutar case de schimb și bănci cartier Militari - Bucuresti

Cartierul Militari este situat în sectorul 6, în vestul Bucureștiului. Înainte de 1980, în această zonă existau numai case, dar acestea au fost demolate pentru a face loc blocurilor. Cartierul Militari se învecinează la nord cu comuna Chiajna și cartierul Crângași, la est cu cartierul Cotroceni, la sud cu cartierul Drumul Taberei și la vest cu șoseaua de centură a orașului. Bulevardul Iuliu Maniu care traversează cartierul de la est la vest constituie ieșirea din oraș către autostrada A1. Cartierul Militari este un cartier vechi, fostă comună, care și-a păstrat aspectul rural până în 1970, deoarece cuprindea numai case, acestea fiind ulterior demolate pentru a se face loc blocurilor cu zece etaje.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Curs valutar Militari Bucuresti

, vineri 21.06.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Militari vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Militari


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.