Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar case de schimb și bănci cartier Lipscani - București

Strada Lipscani a fost prima stradă menţionata în documente, la 1589, fiind numită "Uliţa cea Mare de lângă Curtea Domnească". Numele străzii, de origine germană, a venit la noi prin filiera rusă, fiind derivat din cuvântul Lipsca (Leipzig), la care s-a adăugat sufixul -an. De la lipscan s-a format lipscănie, adică "marfa vândută de lipscan, manufactura". Acest nume s-a datorat negustorilor români, greci, bulgari, sârbi, armeni, care desfăceau în pravaliile lor mărfurile aduse de ei din Leipzig.


Mărește harta


Nou! Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!

Curs valutar Lipscani București

, joi 17.10.2019


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Lipscani vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Lipscani