Curs valutar case de schimb și bănci cartier Lipscani - Bucuresti

Strada Lipscani a fost prima stradă menţionata în documente, la 1589, fiind numită "Uliţa cea Mare de lângă Curtea Domnească". Numele străzii, de origine germană, a venit la noi prin filiera rusă, fiind derivat din cuvântul Lipsca (Leipzig), la care s-a adăugat sufixul -an. De la lipscan s-a format lipscănie, adică "marfa vândută de lipscan, manufactura". Acest nume s-a datorat negustorilor români, greci, bulgari, sârbi, armeni, care desfăceau în pravaliile lor mărfurile aduse de ei din Leipzig.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Curs valutar Lipscani Bucuresti

, duminică 21.04.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Lipscani vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Lipscani


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.