Curs valutar case de schimb și bănci cartier Grozavesti - Bucuresti

În 1890, în zona Şoselei Grozăveşti a fost construită o uzină pentru alimentarea cu apă a oraşului, iar în perioada 1888 - 1892 a fost realizată una din marile uzine electrice ale oraşului. Cartierul Regie sau Grozăveşti, cum i se mai spune, are o viaţă de noapte plină. Zona este înţesată de cluburi, baruri şi discoteci. Cele mai cunoscute sunt Maxx şi R2. Studenţii care stau la căminele de aici au avantajul de a face doar câteva minute până la hipermarketul Carrefour Orhideea, Bricostore Orhideea sau până la centrul comercial IDM.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Curs valutar Grozavesti Bucuresti

, sâmbătă 25.05.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Grozavesti vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Grozavesti


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.