Curs valutar case de schimb și bănci cartier Giulesti - Bucuresti

Giulești este un cartier situat în sectorul 6 din București. În trecut a fost un sat separat, care nu făcea parte din oraș. Satul avea mai multe cătune, printre care Giulești-Sârbi și Giulești-Țigănia, care avea o biserică zidită la 1798. Această zonă a fost locuită de milenii. Descoperirile arheologice din zonă dau numele culturii Giulești-Boian locuitorilor care au trăit în zonă în al 4-lea mileniu înaintea erei noastre. Initial Giuleştii a fost un sat învecinat oraşului Bucureşti. Giuleştii se pare ca au fost pomeniţi în documentele medievale începând cu anul 1548. Lt.-col. D. Pappasoglu aminteşte în scrierile sale de "întinsa campie a Giuleştilor" şi despre biserica făcută de familia Giuleşti, nume care este dat mai târziu străzii şi cartierului. Giulea este un nume vechi în onomastica românească, provenind de la numele latinesc Iulius.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Curs valutar Giulesti Bucuresti

, marți 16.04.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Giulesti vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Giulesti


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.