Curs valutar case de schimb și bănci cartier Floreasca - Bucuresti

Floreasca este un cartier situat în sectorul 2 al Bucureștiului, în partea de nord, învecinat cu Cartierul Aviaţiei la nord, Cartierul Primăverii la vest, Cartierul Lacul Tei la est şi Ştefan cel Mare la sud. Cartierul Floreasca este un cartier construit în parte pe fosta groapă de gunoi a Bucureștiului. Istoria acestei zone se împarte în trei perioade. Perioada de dinainte de comunism insuficient cunoscută, perioada comunistă când au fost construite cele mai multe din clădiri și când au fost organizate străzile din prezent și perioada actuală când au apărut noi obiective în zonă.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Curs valutar Floreasca Bucuresti

, joi 18.07.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Floreasca vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Floreasca


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.