Curs valutar case de schimb și bănci cartier Colentina - Bucuresti

Colentina este un cartier situat în sectorul 2 al Bucureștiului, fiind străbătut de râul Colentina. Legenda spune ca numele ar proveni de la expresia 'colea-n tină' (aici în noroi), după cum ar fi sunat răspunsul laconic al unuia dintre spătarii lui Matei Basarab la întrebarea domnului său unde a înfrânt oștile Înaltei Porți.[necesită citare] Cartierul este mărginit la Sud de Piața Obor, cea mai mare din București, lângă care s-a deschis în anul 1977 magazinul universal Bucur Obor, la vest de cartierul Tei, la est de cartierul Baicului iar la Nord de cartierele Andronache și Ion Creangă.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Curs valutar Colentina Bucuresti

, marți 23.04.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Colentina vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Colentina


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.