Curs valutar case de schimb și bănci cartier Berceni - Bucuresti

Berceni este un cartier situat în sectorul 4 al capitalei.Acesta este situat în sudul orașului, fiind mărginit de Șoseaua Olteniței (nord și est); Șoseaua Giurgiului (vest); Străzile Turnu Măgurele și Luica (sud). Este un fost cartier muncitoresc, compus în principal din blocuri de apartamente de la 1 până la 4 camere, construit începând cu anii 1965. Are o populație stabilă de aproximativ 110.000 de locuitori.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Curs valutar Berceni Bucuresti

, marți 16.04.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Berceni vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Berceni


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.