Curs valutar case de schimb și bănci cartier Baneasa - Bucuresti

Băneasa este un cartier din partea de nord a orașului București, România, în apropierea lacului cu același nume (0,45 km²). Cartierul Băneasa, fost comuna suburbană Băneasa, a luat naștere pe o porțiune din vechea moșie a contesei de Montesquiou-Fézensac iar înainte a fost un vechi sat numit Cârstinești. În anul 1761 a intrat in proprietatea Ecaterinei Văcărescu sau Băneasa, văduva marelui ban Ștefan Văcărescu. Pe atunci, rangul de ban desemna cel mai mare dregător, fiind cel mai înalt titlu boieresc acordat în Țara Românească.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Curs valutar Baneasa Bucuresti

, luni 27.05.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Baneasa vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Baneasa


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.