Curs valutar case de schimb și bănci cartier Aviatorilor - Bucuresti

La nord se învecinează cu parcul Herăstrău, pe bulevardul Constantin Prezan, la sud cu cartierul Victoriei, în partea estică se limitează cu cartierul Dorobanți și cartierul Primăverii iar la vest cu cartierul Grivița, pe bulevardul Ioan Mihalache. Denumirea acestui cartier vine de la statuia Eroilor Aerului, ce se află între Piaţa "Charles De Gaulle" şi Piaţa Victoriei şi a fost realizată de sculptoriţa Lidya Kodzebue.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Curs valutar Aviatorilor Bucuresti

, luni 20.05.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Aviatorilor vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Aviatorilor


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.