Curs valutar case de schimb și bănci cartier Aparatorii Patriei - Bucuresti

La marginea de sud a Bucureștilor, în vechiul raion Nicolae Bălcescu, lua naștere la finalul anilor 1920 ai secolului trecut, un cartier de case. Erau veteranii Primului Război Mondial și urmașii acestora, care au primit câte 5.000 m2 fiecare pe care să-și ridice o gospodărie, drept răsplată pentru serviciile aduse patriei în timpul războiului. De aceea cartierul a primit numele de Apărătorii Patriei, iar străzile dintre parcele au fost denumite după localitățile de baștină ale locuitorilor.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Curs valutar Aparatorii Patriei Bucuresti

, marți 23.04.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Aparatorii Patriei vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Aparatorii Patriei


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.