Curs valutar case de schimb și bănci cartier ANL Henri Coanda - Bucuresti

Ansamblul de locuinţe Henri Coanda se află pe un teren cu o suprafaţă de 115,9 hectare şi este amplasat în partea de nord a Capitalei, în zona complexului Sere Pipera - Aeroportul Băneasa şi Comuna Voluntari. Terenul este împărţit în două zone, aflate în administrarea Primăriei Sectorului 1 Bucureşti şi a oraşului Voluntari, judeţul Ilfov. Astfel, 60,55 hectare aparţin Sectorului 1 al Municipiului Bucuresti şi alte 55,41 hectare oraşului Voluntari.


Mărește harta


Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Setează alarmă!

Curs valutar ANL Henri Coanda Bucuresti

, sâmbătă 25.05.2024


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din ANL Henri Coanda vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din ANL Henri Coanda


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.